In première: Kaiser Chiefs – Ruby

De Kaiser Chiefs gaan gestaag door om ook van 2007 gewoon weer hun jaar te maken. Eind februari komt hun tweede plaat Yours Truly, Angry Mob uit, nu al kunnen we genieten van de nieuwe, catchy single Ruby. Zelfs al haalt die het voor mij niet bij I Predict A Riot of Oh My God, ik krijg Rubyrubyrubyruby maar met moeite uit mijn hoofd. De video die is geschoten bij Ruby mag er pas echt wezen. Zie zelf hoe de Kaiser Chiefs in een lege vlakte hun nieuwe single spelen, terwijl er in amper drie minuten tijd in razend tempo een metropool om hen heen wordt gebouwd. Waarbij de bandleden zelf verantwoordelijk zijn voor enkele ongelukjes en verkeersopstoppingen. Bekijk hieronder zelf hoe dat eruit ziet.

Is Ruby intussen ook uit jouw hoofd niet weg te branden, of zet je liever Employment nog eens op?

Zie ook:
- 'Yours Truly' van Kaiser Chiefs, download Ruby

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “In première: Kaiser Chiefs – Ruby

  1. Marco

    Doe mij maar Employment. Ruby klinkt mij in de oren als een gemakzuchtige meezinger. Ik mis de pit van het debuut. Desondanks zit ie toch in mijn hoofd en raak ik hem maar moeilijk kwijt.

      /   Reply  / 
  2. Joost.fm

    Ruby is ultraglad en commercieel, maar wel erg goed en lekker. Dit moet wel een hit worden!

      /   Reply  / 
  3. Tom

    Als heavy metalfan luister ik bijna nooit naar alternatieve muziek, maar toen ik dit nummer hoorde op Studio Brussel vond ik het toch erg goed en het laat me niet meer los :-) . dit verdiend zeker een hit te worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>