Pearl Jam, Muse, Chemical Brothers op Rock Werchter

Rock WerchterIn de week dat Pinkpop officieel de eerste namen naar buiten brengt, kan het Belgische Rock Werchter natuurlijk niet achterblijven. Dus pronken de namen van de eerste drie headliners sinds vandaag op de festivalsite. Naar verluidt definitief niet in Landgraaf, maar wel in Werchter: Pearl Jam! En daar zullen naast de Belgische ook veel Nederlandse festivalgangers vast heel gelukkig van worden, zeker na de denderende shows van eind augustus vorig jaar. Pearl Jam zou eerder in 2000 op Rock Werchter spelen, maar dat ging niet door vanwege het Roskilde-drama, een dag ervoor. Ook een Nederlandse datum is gepland: Pearl Jam speelt op 28 juni in het Goffertpark in Nijmegen, met maar liefst drie support acts. Kaarten gaan op zaterdag 10 februari in de voorverkoop.

De andere twee namen: Muse, die voor de vijfde keer Werchter aandoen, en de Chemical Brothers, die ook al een keer of drie, vier op het festival zijn langs geweest.e eerste worp bevat dus twee flinke herhalingsoefeningen, maar met Pearl Jam op de bill is de eerste aanzet tot met gemak uitverkopen, zoals in de voorgaande jaren, alweer gezet. In deze fase van de 'wedstrijd' is Pinkpop in ieder geval afgetroefd. En dit is nog maar het begin. De voorverkoop van Rock Werchter begint op 20 februari, prijzen voor passe-partouts en dagkaarten worden nog bekend gemaakt. Maakt dit nieuws jouw vrijdag helemaal goed?

Zie ook:
- Muse headliner op tweede dag Pinkpop

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>