Arctic Monkeys komen op 10 maart naar de Melkweg

Alex TurnerFans van Arctic Monkeys kunnen ruim voor het festivalseizoen hun slaapzakken alweer uit de mottenballen halen. Want de band uit Sheffield komt op 10 maart voor een exclusief concert naar de Amsterdamse Melkweg Max. En wie kaartjes wil, kan op zaterdag 17 februari vanaf 11 uur uitsluitend aan de kassa van de Melkweg terecht voor tickets, maximaal twee per persoon. Dat wordt dus uren, zo niet de hele nacht, voor de deur kamperen, wil je ook maar een kleine kans maken om Alex Turner en de zijnen nog eens van zo dichtbij te zien.

Want na de release van Favourite Worst Nightmare op 23 april speelt de band uit Sheffield ongetwijfeld enkel nog in zalen van het formaatje Heineken Music Hall of groter en op festivalweides waar tigduizend mensen zich verdringen om de Monkeys te zien. Op Rock am Ring en Rock Werchter bijvoorbeeld, waar de band al hoog op de affiche staat. Kun je niet naar de Melkweg, troost je dan dus maar alvast. Want het kan bijna niet anders dan dat Arctic Monkeys ook een mooie plek op het Pinkpopprogramma krijgen.

Vertel het op deze blog: hoe lang van tevoren ga jij voor de Melkweg liggen en wat neem je allemaal mee behalve veel drank?

Bekijk hier nog eens hoe Arctic Monkeys vorig jaar de Alphatent op Lowlands platspeelden.

Lees ook:
- Nieuwe Arctic Monkeys: Favourite Worst Nightmare

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>