The Killers verzamelen B-kantjes en remixen

Brandon Flowers (The Killers)Toe maar. Niet alleen de muziek en de shows van The Killers zijn megalomaan, soms op het bespottelijke af. De band uit Las Vegas rond zanger Brandon Flowers, afgelopen weekend nog headliner op Lowlands, heeft koud twee albums uit of de tijd wordt al rijp geacht om een cd vol b-kantjes en remixen van hun werk op de markt te slingeren. Uiteraard vlak voor Kerstmis, verzamelalbum-tijd, in november om precies te zijn.

Titels van b-kantjes zijn onder meer Ruby, don't take your love to town en All These Things That I've Done. Een van de remixen die zeker op de schijf zal belanden is de Jacques Lu Cont (Les Rhytmes Digitales) Thin White Duke-remix van Mr. Brightside, die volgens Flowers de band heeft beïnvloed om op een 'andere manier' nummers te gaan schrijven. Right.

Op de vraag van NME aan Flowers of het voor een band met twee albums uit nog niet een beetie ietsie pietsie vroeg is voor een b-kantjes verzamelaar, antwoord hij: ,,Nee hoor, we hebben gewoon nog veel goeie nummers." Natuurlijk komen er ook een of twee nieuwe nummers op te staan om fans die eigenlijk alles al hebben over de streep te trekken naar de winkel te gaan.

Heb jij graag de restjes van Hot Fuss en Sam's Town in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom?

The Killers – Sam's Town, live op Lowlands 2007

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “The Killers verzamelen B-kantjes en remixen

  1. Goldspotter

    Ik wel, maar op de hardeschijf is ook goed.

      /   Reply  / 
  2. ik

    Ja, graag zelf!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>