3FM onthult Pinkpop-namen: Racoon, Moke en Editors

EditorsVanaf vandaag is de popscene in Nederland (en de rest van Europa) volop bezig met Eurosonic en Noorderslag in Groningen, maar bij 3FM zitten ze deze week met hun hoofd al volop bij Pinkpop 2008, op 30 en 31 mei en 1 juni. Via de zender is inmiddels bekend dat Racoon, Moke en Editors op Pinkpop te zien zijn. Update 11/1: Dagblad Metro meldt vrijdag stiekem al dat Alter Bridge ook van de partij is.

Woensdag was Racoon te gast bij de Coen en Sander Show. De band brengt binnenkort het nieuwe album Before You Leave uit. Zanger Bart van der Weide liet toen weten dat de band dit jaar op Pinkpop staat.

Dj's Coen en Sander lieten vervolgens donderdagmiddag doorsijpelen dat, op zich niet héél verrassend, ook Moke en Editors van de partij zijn op Pinkpop. Verdere introductie van deze acts lijkt me volstrekt overbodig. De headliners Rage Against The Machine, Foo Fighters en Metallica zijn al officieel bevestigd. De rest van het programma volgt tijdens de traditionele persconferentie in Paradiso, dit jaar op woensdag 13 februari. De voorverkoop start vervolgens op zaterdag 16 februari.

Prima, maar ook wat voorspelbare namen voor Pinkpop, waar veel mensen echter wel gelukkig mee zullen zijn. Ben jij er blij mee? Op wie hopen we nog meer? Van mij mag Arcade Fire wel een avondje op het Noord Podium afsluiten…

Lees ook:
- Metallica speelt op Pinkpop 2008
- Rage Against The Machine en Foo Fighters op Pinkpop 2008

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “3FM onthult Pinkpop-namen: Racoon, Moke en Editors

  1. Blaurey

    Kings of Leon zou gaaf zijn, The Arcade Fire natuurlijk ook maar die hebben nu net twee optredens hier gehad…
    Hot Chip in de tent! The Killers staan ook mooi op de poster…Danko Jones zal wel weer komen.

    Nee, ik heb het niet meer zo op Pinkpop. Die eerste drie namen vind ik al niks (Rage Against The Machine is nu écht vergane glorie, als er ooit al sprake was van (artistieke) glorie…) en Foo Fighters kunnen geen fatsoenlijke ‘naturel’ klinkende plaat maken. Metallica geloof ik ook niet meer in…

    Nee, Pinkpop moet het wel heel bont maken met de line-up wil ik nog gaan: Coldplay om 18.00 zit ik ook niet op te wachten eigenlijk…dat moet in het donker, om 22 uur.

      /   Reply  / 
  2. Annabel

    @ Blaurey:
    Foo Fighters zijn super live. Ik ben een echte concertganger, en Foo Fighters zijn een van mijn favorieten!

    Kings of Leon zou ik overigens ook te gek vinden. Ik zou Fiction Plane er ook wel willen zien, maar denk dat dat er niet in zit.

      /   Reply  / 
  3. Blaurey

    @ Annabel:

    Ik heb Foo Fighters ook al eens live gezien, en dat herinner ik mij nog steeds! Eén van de gaafste concerten die ik ooit heb gezien (Lowlands 2005). Maar ze leveren zo weinig moois op aan studiomateriaal!

      /   Reply  / 
  4. Bas

    Gelukkig nu echt officieel bekend gemaakt, hoewel het natuurlijk als sinds Lowlands vorig jaar min of meer een zekerheidje was dat Editors dit jaar op Pinkpop zou staan. Ik heb liever Editors dan RATM, Foo Fighters of Metallica. The Killers zou ik ook nog graag zien, net als de Arctic Monkeys, hoewel ik niet denk dat ze 2 maal achter elkaar komen is dat voor mij toch echt DE band van dit moment.

      /   Reply  / 
  5. Bas

    gedver, meer bassen. daar gaat je image.. ;-)

      /   Reply  / 
  6. Willem

    Gaaaap! ik denk dat de oude garde met RATM en Metallica het meest gaat genieten deze pinkpop!

      /   Reply  / 
  7. Fitz

    Moke is opzich wel leuk, maar niet verassend.
    Voor Editors geld hetzelfde, maar die hebben nu al zo´n overkill aan optredens gedaan in NL dat ik ze niet nog een keer hoef te zien.
    Nu ga ik waarschijnlijk toch niet, maar als ze nog een paar leuke namen voor de zondag weten te strikken overweeg ik die dag.

      /   Reply  / 
  8. Chelsea

    Voor mij word alsmaar leuker en leuker.
    Moke blijft leuk om te zien, net zoals de Editors..
    over racoon heb ik mijn twijfels..
    maar je kan niet alles hebben;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>