In Première: Vampire Weekend – A-Punk

Vampire Weekend in A-PunkNieuwe video's zie je in de rubriek In Première.

Onlangs al hard aangeraden als een van de blikvangers voor het nieuwe jaar: Vampire Weekend uit New York City. Vrolijke, luchtige, maar ook slimme indiepop vol Afrikaanse aandoende ritmes plus gitaarlijntjes en zelfs theelepeltjes klassieke muziek. Deze video bij prima singletje A-Punk is minstens zo leuk als de muziek: Wees gewaarschuwd: ADHD-neigingen kunnen spontaan de kop op steken.

Dit is een doodsimpel ogend, maar heel slim gemaakt clipje, waarbij de band in de hoogste versnelling het liedje lijkt te spelen. Ofwel: de band heeft twee keer zo langzaam moeten bewegen om het eindresultaat twee keer zo snel af te kunnen draaien. Volgt u? Voor de afwisseling lijkt het kwartet zich met de simpelste 'special effects' ook even buiten in de sneeuw te begeven en onder water, mét bubbels en visjes. Zien is geloven. Horen ook trouwens.

Debuut Vampire Weekend verschijnt in Nederland officieel eind januari via XL Recordings/V2 Music. De recensie lees je hier. Check meer muziek van Vampire Weekend op MySpace.

Vampire Weekend – A-Punk

Lees ook:
- Nooit van gehoord? 2008 – Vampire Weeken

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Première: Vampire Weekend – A-Punk

  1. Jeweewel

    Daár wordt nog eens vrolijk fan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>