In Première: Voicst – Everyday I Work On The Road

Nieuwe video's zie je in de rubriek In Première.

De verslaving aan Voicst's tweede topplaat A Tale Of Two Devils is een feit. En ondergetekende is niet de enige: het album kwam afgelopen week zelfs binnen op nummer 28 in de Album Top 100. En als de net zo verslavende single Everyday I Work On The Road nou eens een fikse radiohit wordt, is de doorbraak van deze Amsterdammers wellicht snel een feit.

De erg geslaagde video bij dit liedje kan daar best eens mee helpen. Het wordt maar weer eens duidelijk dat Voicst in dit stadium van zijn bestaan iets heeft met etalagepoppen. Ruw materiaal van een spelende band en de leden op straat onderweg met etalagepoppen worden afgewisseld met tafereeltjes in mooi zwart-wit rond relatieperikelen. Korte perikelen waarin getergde mannen en vrouwen met een wanhopige blik in de ogen tegen een etalagepop aan blijven praten. Maar etalagepoppen staan nu eenmaal niet zo bekend als spraakzame figuren. Tegelijkertijd mooie, grappige en licht indringende video.

Het liedje zou in een rechtvaardige wereld niet van de radio te slaan moeten zijn: zo'n geweldig mooi meezingrefrein hebben we al een hele tijd niet meer gehoord. Op A Tale Of Two Devils staan nog veel meer van die goeie, gelaagde liedjes. Voicst verdient er veel meer mee dan uitsluitend faam in Nederland. Wanneer komt de tour door Amerika, het land waar dit album ook weer is opgenomen? We blijven Voicst met spanning en belangstelling volgen.

Voicst tourt momenteel uitgebreid met een blazerscombo en Rutger van About door Nederland. Check MySpace voor een data bij u in de buurt.

Voicst – Everyday I Work On The Road

Lees ook:
- Album van de Week – Voicst – A Tale Of Two Devils
- Voicst komt op 11 januari met nieuw album

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Première: Voicst – Everyday I Work On The Road

  1. Nanske

    Voicst is zooo goed! Een van de beste Nederlandse bands ooit…

    En het refrein van single ‘Everyday I Work On The Road’ is idd erg catchy! Heb ‘m grijsgedraaid! :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>