Nieuwe Babyshambles komt uit in de herfst

Pete Doherty (Babyshambles)Ik weiger het allemaal bij te houden. De stortvloed aan 'nieuws'berichtjes over of Pete Doherty nu wel of niet in een ontwenningskliniek zit om af te kicken of over zijn nu echt afgelopen relatie met model Kate Moss. Zal allemaal wel. Belangrijker is dat Pete met zijn band Babyshambles de afgelopen tijd blijkbaar de tijd en energie heeft gehad om een nieuwe plaat op te nemen. De opvolger van het half zwalkende, half briljante Down In Albion (2005) komt ergens deze herfst uit en is getiteld Shotter's Nation.

De plaat is opgenomen met niemand minder dan producer Stephen Street, bekend van zijn werk met Blur en The Smiths. Titels van songs zijn bijvoorbeeld French Dog Blues, UnShookietitled en The Lost Art of Murder. Nieuwe single Delivery (ik raad maar niet van wat) heeft in ieder geval een oersimpele doch zeer pakkende gitaarriff, zoals hieronder te horen is in een opname van Babyshambles op Glastonbury 2007. Het nummer verschijnt op 17 september op single.

Jammer alleen dat het in het filmpje hieronder zo lamlendig gespeeld wordt. Maar wie weet dat dit na meer oefenen en een zoveelste afkickpoging beter gaat. Zodat het ook nog eens de moeite waard wordt om die steeds weer afgezegde Nederlandse concerten eens zonder fratsen in te komen halen. Kom op, Pete! En die voorspelde Libertines-reünie zal nu wel op een laag pitje staan….

Babyshambles – Delivery, live op Glastonbury 2007

Lees ook:
- Pete Doherty doet Disney
- Glastonbury 2007 onthult imposante line-up
- Libertines terug na hereniging Carl Barat en Pete Doherty?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Babyshambles komt uit in de herfst

  1. Jacques

    The full tracklisting is as follows:

    ‘Carry On Up The Morning’
    ‘Delivery’
    ‘You Talk’
    ‘Unbilotitled’
    ‘Side Of The Road’
    ‘Crumb Begging’
    ‘Unstookietitled’
    ‘French Dog Blues’
    ‘There She Goes’
    ‘Baddies’ Boogie’
    ‘Deft Left Hand’
    ‘The Lost Art of Murder’

    Bron:
    http://www.xfm.co.uk/Article.asp?id=446323

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Is er al een torrent toevallig ….. ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>