Patrick Watson herdenkt Lhasa de Sela met een lied

Om zijn goede vriendin Lhasa de Sela te herdenken heeft Patrick Watson samen met zangeres Esmerine het nummer ‘Snow Day For Lasha’ opgenomen. Singer-songwriter Lhasa overleed vandaag precies een jaar geleden na een lange strijd tegen borstkanker. Het ingetogen nummer heet ‘Snow Day for Lhasa’, omdat het na haar dood vier dagen lang sneeuwde in Patricks woonplaats Montreal. Het nummer is hier te beluisteren. Volgens Patrick Watson is het nummer ook gratis verkrijgbaar, maar het is mij nog niet gelukt om het te downloaden. Hieronder nog een paar video’s waarin Patrick Watson en Lhasa samen zingen.

Lhasa de Sela & Patrick Watson zingen ‘Between the Bars’ van Elliott Smith

Patrick Watson + Lhasa de Sela – Wooden Arms (Festival du Jazz Montréal)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patrick Watson herdenkt Lhasa de Sela met een lied

  1. Rob(V)

    Voor de goede orde: Esmerine is geen zangeres maar een Canadese post-rock-formatie (uit de familie van Godspeed You! Black Emperor, A Silver Mt. Zion en Set Fire To Flames, ook allemaal uit Montreal en omstreken). De harpiste Sarah Pagé van Esmerine werkte samen met de Sela aan een nummer dat nu de basis vormt voor dit nummer van Watson.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>