Jack Johnson surft voor concert naar Haagse Zuiderpark

Jack JohnsonHela, wie komt daar aansurfen met een nieuw album en optredens vol ontspannen gitaarliedjes voor bij het kampvuur? Het is de van oorsprong Hawaiïaanse Jack Johnson die op zondag 13 juli een concert komt geven in het Zuiderpark in Den Haag, de locatie waar ook jaarlijks Parkpop plaatsvindt. Johnson tourt vanwege zijn nieuwe plaat Sleep Through The Static, de opvolger van millionsellers In Between Dreams (2005) en Sing-A-Longs And Lullabies For The Film Curious George (2006).

Je moet houden van Johnsons liedjes en typische goedlachse surferdude's uitstraling, maar toegegeven: bij een 'zwoele zomeravond' die de organisator volgens het persbericht voor ogen heeft, kan dit beslist een sfeervol concert worden. Een voorpro- gramma is er ook, en wel in de vorm van de net zo relaxte funky band G. Love & Special Sauce. Opvallende locatie: wat wordt er dan eind juni, begin juli nog aan concerten gehouden in het Westerpark, naast een reeds uitverkocht Radiohead? En we verwachten ook nog meer van het programma van Rockin' Park

Kaarten voor het concert kosten 40 euro, de voorverkoop begint zaterdag 9 februari om 10.00 uur bij de bekende adressen.

Nieuwe video: Jack Johnson – If I Had Eyes: aardig liedje, maar wel meer van  hetzelfde…

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Jack Johnson surft voor concert naar Haagse Zuiderpark

  1. Kleef

    Wat betreft Rockin Park wordt er gefluisterd over Rekenende Kraaien.

      /   Reply  / 
  2. ac

    wat zijn de bekende adressen voor de vvk dan?! ik ben naar het postkantoor gegaan om te vragen of ze ze daar verkochten zaterdag en ze wisten van niets.. net als freerecordshop..!!

      /   Reply  / 
  3. Joris

    Alle grotere postkantoren in ieder geval, maar dus niet de kleine dorpspostkantoortjes, mocht je er bij zo een zijn geweest. En ik zou er niet van opkijken als ze de sufbollen bij een postkantoor en freerecordshop nu nog niks weten van een voorverkoop. Die verdiepen zich er niet in.

      /   Reply  / 
  4. Joop

    In dit artikel staat dat kaarten 40 euro kosten. Op de site van verschillende aanbieders staat dat kaarten 79 euro bedragen! Kan auteur Joris Rietbroek aangeven waar ik kaarten van 40 euro kan kopen? Alvast dank!

      /   Reply  / 
  5. Tikka

    Ik ben ook op zoek naar die kaartjes van 40 euro maar heb ze ook niet gevonden. Joris, help s ff !

      /   Reply  / 
  6. Joris

    Bureau’s die nu al kaartjes aanbieden voor 79 euro, zijn oplichters, laat staan dat ze officiele voorverkooppunten zijn Koop daar NIET nu al je kaarten. Goed lezen: VANAF zaterdag begint de kaartverkoop bij de 150 grootste postkantoren, GWK kantoren, Free Record Shops, http://www.ticketmaster.nl of via 0900 – 300 1250.

    Zie ook de site van de boeker:
    http://www.thealternative.nl/?p=news&id=63&l=nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>