Michael Stipe (R.E.M.) signeert fotoboek in Amsterdam

Michael StipeVoordat R.E.M. op woensdag 2 juli optreedt in het Westerpark in Amsterdam, is frontman Michael Stipe al in town voor een heuse signeersessie. Niet zo zeer voor cd-hoesjes – doet 'ie vast ook wel -, maar ter promotie van het nieuwe R.E.M. fotoboek Hello. Stipe is tijdens die sessie in het American Book Centre aan het spui in gezelschap van fotograaf David Belisle, die de afgelopen zeven jaren met R.E.M. on the road is geweest voor fotografie voor en achter de schermen.

Zo'n 175 van zijn foto's van de band, genomen tijdens shows en 'intiemere' momenten backstage, zijn gepubliceerd in het boek. De prenten zijn voorzien van persoonlijke aantekeningen van Stipe, gitarist Peter Buck en bassist Mike Mills. Ook heeft Stipe een inleiding voor het boek geschreven en doen andere artiesten hun zegje, waaronder Bruce Springsteen, Radiohead's Thom Yorke, The Dixie Chicks en Neil Young.

De signeersessie duurt van 15.30 tot 17.30 uur. Om een handtekening van de zanger in je fotoboek te krijgen, is vooraf bestellen en reserveren noodzakelijk via www.abc.nl. Een exemplaar van het boek tijdens het concert van de Accelerate-tour in A'dam op het podium smijten voor een krabbel, zal Stipe wellicht niet zo plezierig vinden…

Zie ook:
- Video: R.E.M. – Hollow Man
Album van de Week: R.E.M. – Accelerate
- Luisteren: R.E.M. live op South By Southwest, Texas
- Video: R.E.M. – Supernatural Superserious

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Michael Stipe (R.E.M.) signeert fotoboek in Amsterdam

  1. Kleef

    het wordt een mooi r.e.m.-weekje inderdaad. een signeersessie en dan ook nog eens het feit dat songs als ignoreland, world leader pretend, let me in en disturbance at the heron house onlangs de setlist hebben gesierd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>