Nieuw album The Killers Day And Age eind november uit

Brandon Flowers (The Killers)Kort geleden werd tussen neus en lippen door de titel van het nieuwe album van The Killers uit Las Vegas al bekend gemaakt: Day And Age. En nu is duidelijk dat de derde Killers-studioplaat uitkomt op 24 november, voorafgegaan door de nieuwe single Human. Naar verluidt wordt het allemaal wat minder bombastisch dan voorganger Sam's Town, met een iets grotere rol voor elektronica. Dat is wellicht de invloed van producer Stuart Price geweest.

Hij is bekend van zijn projecten Les Rhytmes Digitales en Zoot Woman en als live-muzikant in de band van Madonna. Songtitels van nummers op Day And Age zijn onder meer Losing Touch, I Can't Stay, Goodnight. Travel Well en Spaceman, een nummer dat de band afgelopen zomer op tournee al live speelde, onder meer op Pukkelpop en de festivals van Reading en Leeds in Engeland.

Goed nieuws voor fans die vooral debuut Hot Fuss hoger hebben zitten: Spaceman doet denken aan de betere liedjes en hits op dié plaat.

The Killers – Spaceman

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nieuw album The Killers Day And Age eind november uit

  1. Het mannetje

    “Goed nieuws voor fans die vooral debuut Hot Fuss hoger hebben zitten: Spaceman doet denken aan de betere liedjes en hits op dié plaat.” En dus direct een tegenvaller voor de mensen die Sam’s town hoger hebben zitten,… Of mogen we dat niet stellen?

      /   Reply  / 
  2. Gijs

    Nou ja, meestal staat er sowieso wel meer dan één liedje op een cd! Het is gewoon afwachten!!

      /   Reply  / 
  3. Het mannetje

    Inderdaad, ik hoop alleen dat het van een goede kwaliteit zal zijn. Voor mij een gouden combinatie tussen CD 1 + 2,.. Hoorde gisteren nl de preview van de nieuwe Oasis en die heb ik toch nog maar even geannuleerd, wat een drama. Zo lekker als de single is zo erg valt de rest tegen.

      /   Reply  / 
  4. Siem

    Volgens Rollingstone.com wordt dit een meesterlijke plaat. Kan niet wachten!

      /   Reply  / 
  5. Piovan

    Geweldig. Ik hou van Killers en elektronisch.

    Ik hoop dat het album voortgaat op de trend van ‘Everything Will Be Alright’ van Hot Fuss, wat ik absoluut een briljant nummer vond.

      /   Reply  / 
  6. Han

    Iemand enig idee of ze snel komen touren?

      /   Reply  / 
  7. Johan

    Heb Brandon Flowers in een interview op Youtube horen zeggen dat ze in november al naar de UK komen. Hopelijk zullen ze even later ook de lage landen aandoen.

    Heb een vraagje over Human: is het nu ‘dancer’ of ‘denser’? Ik raak er niet wijs uit.

      /   Reply  / 
  8. Frans

    12 maart in HMH

      /   Reply  / 
  9. Mau

    “Heb een vraagje over Human: is het nu ‘dancer’ of ‘denser’? Ik raak er niet wijs uit.”

    Volgens eigen informatie zingen ze ‘dancer’.
    Wel is dit door Entertainment Weekly al verkozen tot gekste zin in een tekst.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>