Nieuw album van Eels uit in juni: Hombre Lobo

Na een vrij lange periode van stilte, komt er begin juni weer eens een nieuw album uit van Amerikaanse band Eels. Hombre Lobo is de titel van de zevende studioplaat van Eels, die vier jaar na onbetwist chef d’oeuvre Blinking Lights And Other Revelations verschijnt, het indrukwekkende dubbelalbum waar Eels-brein Mark E. Everett zo’n beetje zijn hele muzikale carrière aanwerkte. In de tussentijd verscheen nog wel het live-album Eels with Strings: Live At Townhall. En ook was E. druk met brieven schrijven aan de Engelse koningin.

Een nieuw teken van leven was er vorig jaar al, met een bijdrage van negen nummers aan de soundtrack van Jim Carrey-film Yes Man. Een van die nummers was nieuw: Man Up, te horen op MySpace. Hombre Lobo (zien we E. op de foto in een Mexicaanse stad of toch ergens in het Midden Oosten?) bevat 12 nummers en komt uit op 2 juni.

Eels – Last Stop This Town

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw album van Eels uit in juni: Hombre Lobo

  1. Sjaakie

    zien we E. op de foto in een Mexicaanse stad of toch ergens in het Midden Oosten?

    De pier van santa monica in LA vlak bij het huis van E

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Luisteren: eerste voorproefje van nieuwe Eels: Fresh Blood | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>