Yeah Yeah Yeahs brengen een concertfilm uit

Vorig jaar tourden de Yeah Yeah Yeahs onder de bezielde leiding van frontvrouwe Karen O. de hele wereld rond met derde album It’s Blitz! op zak, waarop meer gestoei met elektronica te horen viel. Live mochten de gitaren echter mede dankzij de hulp van David Pajo gerust op elf. Dit jaar is het rustig rond de band, al is er nu wel een 80 minuten durende concertfilm uitgebracht via iTunes. Het betreft een registratie van een optreden in de Brixton Academy op 1 december vorig jaar en de film is getiteld – warempel! – Live in Londen. Met een flamboyante zangeres als Karen O. die bij optredens alle hoeken van het podium opzoekt, is er ongetwijfeld genoeg boeiends te zien. 

Tegen enkele euro’s is de Yeah Yeah Yeahs-concertfilm hier via iTunes te downloaden. Hieronder zie je een bescheiden trailer.

Yeah Yeah Yeahs, Live in Londen trailer (via)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>