Download: The War on Drugs – History of Plastic + concerten

Een van de betere mellow psychedelische trips in de zomer van 2008 hadden we te danken aan The War On Drugs, indieband uit Philadelphia rond zanger/gitarist Adam Granduciel en gitarist Kurt Vile, die ons de afgelopen jaren ook bestookte met tal van solo-LP’s en EP’s. Debuut Wagonwheel Blues krijgt eind deze maand een kleine opvolger in de vorm van de Future Weather EP. Label Secretly Canadian deelt alvast een mp3-download: History Of Plastic is het heerlijk bedwelmende, acht minuten durende voorproefje van wat nog komen gaat, hieronder te beluisteren of te downloaden.

The War On Drugs komt in februari 2011 naar Nederland voor drie optredens. Vrijdag 25 november is de band te zien in de Groningse Vera. Op zaterdag 26 februari is De Nieuwe Anita in Amsterdam aan de beurt, een dag later maakt de groep deel uit van de line-up van het Fabriq-festival in Den Bosch, op zondag 27 februari dus.

MP3: The War On Drugs – History of Plastic

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>