Reünie Led Zeppelin: één concert in Londen

Led Zeppelin in LegoHet is definitief: Led Zeppelin komt een keer bij elkaar voor een eenmalig concert in de Londense O2 Arena, met plek voor zo'n 18.000 man. Dat bevestigden Robert Plant en Jimmy Page woensdag, tien dagen nadat er in de Britse pers al krantenadvertenties opdoken waarin peperdure tickets voor de show op 26 november werden aangeboden. Diverse gasten zullen naast Led Zeppelin het podium bestijgen, waaronder Pete Townshend (The Who), Foreigner, Paolo Nutini en Bill Wyman And The Rhythm Kings. Wat mag dat kosten, wil u weten? 125 Engelse pond!

Ofwel een kleine 185 euro, met een maximum van twee tickets per persoon. Om een kans te maken, moet je je registeren voor een heuse loting op www.ahmettribute.com, al is die site nu niet te bereiken door grote drukte. Inschrijven kan tot en met maandag. De opbrengsten van de show gaan naar een goed doel, The Ahmet Ertegun Education Fund, een fonds opgericht in opdracht van Atlantic Records, het label waar Led Zeppelin platen uitbracht.

Volgens de concertpromotor zijn er geen plannen voor meerdere tourdata elders op de wereld, al hoopt hij van wel. Ja, dat kunnen wij ondanks de aanwezigheid van goede doelen levendig voorstellen. Zoals eerder geschreven maken Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones en de zoon van de overleden drummer John Bonham, Jason Bonham deel uit van deze Led Zeppelin-bezetting. Doe je zelf moeite om aan tickets te komen en lukt het je? Deel hier dan vooral je bevindingen!

Op 12 november verschijnt er ter ere van de reünie een nieuwe verzamelaar van Led Zeppelin, Mothership getiteld.

Lees ook:
- 'Reünie-concert Led Zeppelin in de herfst'
- Houdt nu ook Led Zeppelin een reunie??? (met video's)
- Oudgedienden recyclen: nieuwe verzamelaar Led Zeppelin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>