Badly Drawn Boy keert terug met filmsoundtrack

Badly Drawn BoyZijn ode aan Engeland in de vorm van mooie liedjesplaat Born In The UK dateert alweer van ruim drie jaar terug. Hoog tijd dus voor Damon Gough, a.k.a. Badly Drawn Boy om met iets nieuws te komen. Zijn nieuwe project is geen volgend album; het betreft de tweede filmsoundtrack op zijn CV. Gough heeft onlangs de muziek afgerond bij de Engelse tv-film The Fattest Man In Brittain, met in de hoofdrol Timothy Spall (Harry Potter, Sweeney Todd). Badly Drawn Boy’s soundtrack voor de film is getiteld Is There Nothing We Can Do.

In 2002 maakte Gough nog de soundtrack bij het Hugh Grant-vehikel About A Boy, wat met Something To Talk About een van zijn mooiste liedjes ooit opleverde. Is There Nothing We Can’t Do komt volgens NME uit op 14 december. Of de bijbehorende film binnen afzienbare tijd ook hier op tv te zien zal zijn, is niet bekend.

Badly Drawn Boy – Something To Talk About

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>