De laatste loodjes voor London Calling

Jack PenateEnkele bandjes erbij, twee bandjes van het programma af, aan de line-up van London Calling op 2, 3 en 4 november wordt nog volop gesleuteld. Zeker nu Dananananaykroyd en The Metros hun komst naar Paradiso hebben afgezegd. Toegevoegd zijn de niet verkeerde namen van Jack Peñate (foto, feestje op Lowlands en Pukkelpop), The Displacements, Friendly Fires, Black Affair en The Maccabees, die een jaar terug ook op London Calling stonden.

The Displacements staat overigens gepland voor die derde London Calling-dag op zondag 4 november in de kleine zaal van Paradiso. Hiervoor was ook al Underground Heroes bevestigd. Naast deze rock 'n rollbands worden er nog wat singer-songwriters verwacht. Kaartjes voor de zondag gaan apart in de voorverkoop, vanaf zaterdag 6 oktober, en kosten 12,50 euro. De passepartouts voor deze editie zijn allang uitverkocht, enkele dagkaartjes à 17,50 euro zijn er nog wel.

Ook New Young Pony Club, The Rakes, The Wombats, Blood Red Shoes, Prinzehorn Dance School, Does It Offend You Yeah! en Assembly Now zijn van de partij op het festival. Binnenkort de leukste London Calling-bands uitgebreid belicht en beoordeeld op Alternative Blog.

Lees ook:
- London Calling voor het eerst drie dagen
- London Calling line-up vrijdag 2 november
- London Calling line-up zaterdag 3 november

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>