Toch geen einde aan Blur en Gorillaz?

Een opmerkelijk nieuwtje vandaag in de Britse editie van Metro: Damon Albarn ontkent stellig eerdere berichten dat er binnenkort een einde gaat komen aan zijn twee belangrijkste geesteskindjes, Blur en Gorillaz.

In een eerder interview gaf Albarn aan dat het optreden van Blur in het Londense Hyde Park in het kader van de Olympische Spelen de laatste show ooit zou worden. Nu beweert hij dat dit een verkeerde interpretatie van de journalist in kwestie was. “No. That comes from an article which was an interesting take on a very long conversation. I don’t know how we’ll feel when we play Hyde Park. Some days I feel one way and other days I feel the other.” Hij voegde er nog aan toe dat hij met Blur spelen nog altijd een van de plezierigste dingen vindt om te doen.

Damon Albarn lag de laatste tijd flink in de clinch met de andere helft van Gorillaz, Jamie Hewlett, wat Albarn deed beweren dat ook dat project een aflopende zaak was. Gelukkig ziet de Britse muzikant ook dit probleem als sneeuw voor de zon verdwijnen. “Wanneer Jamie en ik onze ruzie bijleggen, ben ik er zeker van dat we nog een album zullen maken. We hebben samen teveel meegemaakt om dit niet te overwinnen. We hebben gewoon ruzie gehad, zoals vrienden dat soms doen,” aldus Albarn.

Mocht het toch nog mis lopen met Blur, is er altijd Graham Coxon nog. Lees hier onze review van zijn puike nieuwe album.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>