Nieuwe plaat Robin Thicke is een enorme flop

Robin Thicke maakte zijn nieuwe album Paula om zijn, inmiddels ex-, vrouw Paula Patton weer terug te winnen. Patton liet al weten niet geïnteresseerd te zijn in het gekweel van haar ex en zij is blijkbaar niet de enige.

Het album ging in thuisland Amerika in de eerste week namelijk slechts 25.000 keer over de toonbank, een schijntje in vergelijking met de 177.000 exemplaren die in de eerste week van voorganger Blurred Lines werden verkocht. In het Verenigd Koninkrijk is het nog schrijnender, daar zijn slechts 530 mensen naar de, al dan niet digitale, winkel getogen om Paula aan te schaffen. Blurred Lines verkocht daar in de eerste week 26.000 exemplaren, toch wel een respectabel aantal.

In Nederland komt het album niet eens de top 40 binnen. De rest van Europa loopt ook niet echt warm voor Thicke’s nieuwste, alleen in Zwitserland haalt het album met een 63e plek de top 100.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>