Gemeente Amsterdam: enorme ‘Anonymous Rave Amsterdam’ gaat niet plaatsvinden

Volgens de gemeente Amsterdam komt er op 27 september geen enorm underground technofeest in de Amsterdamse binnenstad. De rave zou georganiseerd worden als protest tegen het beleid in de clubscene in de hoofdstad. Op de Facebook-pagina van de ‘Anonymous Rave Amsterdam’ staat de teller voor het aantal aanwezigen inmiddels boven de 55.000.

Een woordvoerder van de gemeente laat echter weten dat er contact is geweest met enkele betrokkenen: “Ze gaan wel aandacht vragen voor de punten waarmee ze het niet eens zijn, maar niet door middel van een grote rave”. De genoemde punten zijn te vinden op de Facebook-pagina van de rave. Zo zijn de organisatoren het niet eens met onder meer de vroege sluitingstijden, de hoge entree- en drankprijzen en onvriendelijke portiers.

De rave zou oorspronkelijk plaatsvinden op vijf ‘bizarre’ Amsterdamse locaties. Entree is gratis, drank regelen de bezoekers zelf en ‘alles mag’. Of de gemeente inderdaad de boel onder controle heeft is dus nog twee maanden afwachten, mocht het hele feest op de een of andere manier wel doorgaan dan zal dat ongetwijfeld tot Project-X achtige taferelen leiden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>