The Hold Steady zijn ware positivo’s

The Hold Steady heeft de opvolger van Boys And Girls In America van eind 2006 klaar. Stay Positive heet het nieuwe, vierde album van de rockband uit Brooklyn, New York. De op-names zijn inmiddels voltooid, het masteren van de plaat gaat zeer binnenkort van start. Op het afronden van het echte werk heeft de voltallige band echter al geproost. En het was nogal een karwei, nu het solide rockgeluid gezelschap heeft gekregen van mandolines, blazers, strijkers en andere instrumenten. Klinkt als een verrijking!

Aan die titel Stay Positive is nog een klein voorbehoudje verbonden, maar volgens zanger Craig Finn (foto) mogen we er vanuit gaan dat het album zo gaat heten. "Het gelijknamige nummer spelen we al een tijdje live en biljft maar in mijn hoofd rondspoken. Ga er daarom maar vanuit dat Stay Positive de titel van de plaat wordt."

Omdat The Hold Steady het mixen en masteren nog voor de boeg heeft, is er nog geen releasedatum bekend. Zolang het weer een album wordt vol krakers als geweldige single Chips Ahoy!, willen wij best nog even wachten.

The Hold Steady – Chips Ahoy!

Lees ook:
- The Hold Steady snel verder met nieuw album

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>