Gem zoekt lekker wijf voor hoes derde album

Rockband GEM uit Utrecht wil aan de vrouw. De band is op zoek naar een lekker wijf voor in de nieuwe videoclip van de band. Of zoals ze het zelf iets netter formuleren: een echt GEM-meisje voor op de hoes van de derde GEM-plaat, die de band onlangs heeft opgenomen in Riga, de hoofdstad van Letland. Ook krijgt ze een rol in een nieuwe video bij single Look. Wat dat dan is, een GEM-meisje dat moeten we zelf uitzoeken.

De perfecte maten en een duizeling-wekkende cupmaat soms? Een hip
London Calling-vrouwtje of toch een indie schmindie muisje (Juno!)?

De zoektocht is al begonnen: Zanger Maurits Westerik heeft zijn contactadvertentie/oproep al op verschillende websites geplaatst, en wij helpen natuurlijk graag mee.

"Hey,
Maurits van GEM hier. GEM zoekt een nieuw Meisje dat op de nieuwe hoes van onze nieuwe CD wil. Ben jij het nieuwe GEM Meisje?
Wil jij ons nieuwe gezicht zijn? Leuk! Want we zijn toe aan iets nieuws.

Jij ook!? Ga naar www.gemunited.com. Mail wie je bent en stuur ons iets nieuws."

GEM is sinds vorig jaar ook deels vernieuwd, onder meer met nieuwe drummer Wouter Rentema. De nieuwe GEM, opvolger van de platen Escapades en Tell Me What's New, is geproduceerd door Welshman Haver verschijnt komend voorjaar. Overigens keert GEM op 1 maart terug op het podium. In de Waerdse Tempel in Heerhugowaard staat het eerste optreden gepland, op het feestje van het 12,5-jarig bestaan van popmagazine Live XS.

Zie hier de videoboodschap: een nieuw stukje muziek van Gem dat we horen, lijkt opeens wel heel erg op Franz Ferdinand. Koerswijziging op komst?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gem zoekt lekker wijf voor hoes derde album

  1. lekkere wijven

    Hebben ze hun gem meisje al gevonden eigenlijk?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>