Doneer je zaad voor een festivalkaartje

Goedemiddag, mannelijke lezers. Geld te weinig voor een groot popfestival, maar zaad teveel? Ruk dan voor uw rockmuziek! Spoedt u dan naar Spermfortickets.com, een website waar je je sperma kunt doneren in ruil voor een ticket voor een Europees festival naar keuze… Slechts een kwakje voor je toegang tot Pinkpop, Lowlands, of Rock Werchter…wauw!

Spermfortickets.com zou een Ierse site zijn, opgericht omdat er in Ierland een groot tekort aan zaaddonoren is ten opzichte van de vraag. Wie zo lief is zijn zaad ter beschikking te stellen aan een dame wiens biologische eierwekker volop aan het rinkelen is, kan een festivalkaartje krijgen voor ieder evenement in Europa. Een win win situatie, kortom. Donaties uit heel Europa worden geaccepteerd. De voorwaarden lees je op de stie.

Goede genade, wat een geweldige nonsens, is mijn eerste reactie. We krijgen op 1 april vast te horen dat het een grapje is? Aan de andere kant, als het werkt en het is geen April Fool, waarom ook niet? Toch citeer ik graag even van een festivalforum: "toch lullig dat je elk festival zo degradeert tot een ruk-evenement…"

Heeft u het potje pindakaas al leeggeschraapt om te kunnen doneren? Zeg er het uwe van.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doneer je zaad voor een festivalkaartje

  1. Trekbeer

    Kaarten zo lang de voorraad strekt (welke voorraad)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>