Kijken: Fan knipt en plakt video’s bij Girl Talk’s Feed The Animals

Girl TalkHoly cow… een fan van mash up-alleskunner Girl Talk met zeeën van tijd teveel is begonnen met het maken van videoclips bij de tracks op Feed The Animals, het vierde, gratis te downloaden album van Girl Talk waarop tal van op papier onverenigbare liedjes en stijlen op een weergaloze manier aan en door elkaar gemixed worden tot een vanzelfsprekend, vloeiend geheel. YouTube-user Bunny Greenhouse is in z'n vrije uurtjes nog druk bezig om bij het hele album van een uur een grote video-mash up te creëren. Hij is alvast weergaloos bezig en we wensen 'm veel succes met de rest.

Hieronder de eerste drie resultaten (1 of 14 missen we nog). Hoe heeft deze knutselaar alle juiste fragmenten dan gevonden, hoor ik u vragen. Wel, op de releasedag via internet van Feed The Animals verscheen er al een Wikipedia-pagina met daarop zo'n beetje alle gebruikte samples op Feed The Animals. Bekijk onderstaande clips met de lijstjes van de tracks in de hand, en verbaas uzelf: Procol Harum, Kanye West, Ace of Base, 50 Cent, Radiohead, Busta Rhymes, The Police, Aphex Twin, The Game, Faith No More, Ice Cube, Queen, zij en vele anderen gaan allemaal genadeloos de blender in.

Girl Talk – Feed The Animals Music Video (2 of 14, Shut The Club Down)

Girl Talk – Feed The Animals Music Video (3 of 14, Still Here)

Girl Talk – Feed The Animals Music Video (4 of 14, What's It All About)

Zie ook:
- Gratis download: nieuw album van mash up sensatie Girl Talk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>