Hallo Venray keert terug met dubbelalbum Leather On My Soul

Hallo VenrayAl jaren een vaste waarde in de Nederlandse indiescene en niet stuk te krijgen: de Haagse rockband met de immer ludieke naam Hallo Venray. Na de vrij bondige plaat Vegetables & Fruit uit 2005, komt het trio rond zanger/gitarist Henk Koorn (foto midden) nu met de release van het heuse dubbelalbum Leather On My Soul, uit bij Excelsior Recordings. Vooruit, op beide platen zijn wel dezelfde liedjes te vinden, zowel in stevige versterkte vorm als akoestisch gespeeld.

Het werk is al een tijdje klaar: Leather On My Soul zou eerst begin 2008 uitkomen, maar is uiteindelijk over de zomer heen getild, bericht 3VOOR12. De release staat nu gepland voor 22 september. Henk Koorn zegt erg veel zin te hebben om weer live te spelen en om de nieuwe liedjes live te laten horen.

Een Nederlandse clubtournee volgt daarom in oktober, november en december, maar dan worden de nummers van Leather On My Soul wel in de elektrische versies gespeeld. Hallo Venray heeft namelijk weer zin om te rocken: "We hebben zin om weer te spelen, lekker hard vooral."

Hallo Venray – Kicking (van Vegetables & Fruit)

Terug in de tijd: Hallo Venray op Pinkpop 1992!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>