Jack White zingt James Bond-theme met Alicia Keys

Jack WhiteVoor het eerst in de geschiedenis is het nummer bij een nieuwe James Bond-film een duet: Jack White (White Stripes, Raconteurs) en soulzangeres Alicia Keys zijn gestrikt om samen het thema Another Way To Die dat hoort bij de nieuwe Bond-film, Quantum Of Solace, vanaf november in de bioscopen te zien. Best een bijzondere combinatie, een ultieme rock 'n roll stem van White tegenover een van de krachtigste hedendaagse soulstemmen.

Eerder waren Mark Ronson en Amy Winehouse bezig met een liedje voor de nieuwe film rond Engeland's beroemdste geheim agent, maar dit project strandde voortijdig. Nu blijkt Jack White eigenhandig het nieuwe Bond-nummer geschreven en geproduceerd te hebben, en jawel, hij heeft ook de drums nog ingespeeld. Keys en White (The White Keys, aldus Stereogum) treden hiermee in de voetsporen van onder anderen Garbage, Sheryl Crow, Chris Cornell, Madonna en Shirley Bassey.

Het resultaat is al voor de biosooprelease te horen: in oktober verschijnt de soundtrack bij Quantum of Solace.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jack White zingt James Bond-theme met Alicia Keys

  1. Danny

    Ik ben heel erg benieuwd, maar ik blijf erbij dat The Last Shadow Puppets het ook heel goed hadden kunnen doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>