Los Campesinos! brengt dit jaar nog nieuw mini-album uit

Los Campesinos!Waar de ADHD jongetjes en meisjes van het Welshe Los Campesinos! de tijd vandaan hebben gehaald mag Joost weten, maar na de release van springerig indiedebuut Hold On Now, Youngster! dit voorjaar en maanden van touren is er blijkbaar nog ruimte geweest om tien nieuwe nummers op te nemen. Die verschijnen begin oktober op een mini-album met de titel We Are Beautiful, We Are Doomed, zo valt te lezen in een binnenkort te lezen interview op indiemusic.blog.com.

Tom Campesinos! zegt in dat interview dat de band op ieder vrij moment is doorgegaan met nieuwe nummers schrijven, in eerste instantie met de bedoeling om nog in 2008 een EP uit te brengen. Dat is uiteindelijk nog geen volledig nieuwe plaat geworden, maar wel dat tien liedjes tellende mini-album, opgenomen in de Amerikaanse stad Seattle. "Basically we have 10 new songs that we can't wait for people to hear."

Het hele interview van Indiemusic Blog verschijnt ook op papier, via een homemade fanzine dat te bestellen is via het weblog. Daarvoor is maker en tipgever in dezes Stef Siepel bereid om de komende tijd uren door te brengen in de ozonlucht van een kopieerapparaat. Dat verdient uw respect en een bestelling.

Tracklisting We Are Beautiful, We Are Doomed:

01 Ways to Make It Through the Wall
02 Miserabilia
03 We Are Beautiful, We Are Doomed
04 Between an Erupting Earth and an Exploding Sky
05 You'll Need Those Fingers for Crossing
06 It's Never That Easy Though, Is It? (Song for the Other Kurt)
07 The End of the Asterisk
08 Documented Minor Emotional Breakdown #1
09 Heart Swells/Pacific Daylight Time
10 All Your Kayfabe Friends

Los Campesinos! zet dit jaar ook Lowlands op stelten, de Charlie-tent om precies te zijn, op zaterdag 16 augustus om 17.25 uur.

Los Campesinos! – International Tweexcore Underground

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Los Campesinos! brengt dit jaar nog nieuw mini-album uit

  1. Alexander

    Heb echt zin om ze te zien op lowlands, ze zitten wel helaas echt heel krap achter blood red shoes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>