Jack White werkt samen met Jay-Z

Laat Jack White maar schuiven: de ongelooflijk productieve muzikant brengt binnenkort een nieuwe Dead Weather-plaat uit – april al, zei hij zelf -, White Stripes-livealbum Under The Great White Northern Lights ligt net in de schappen, hij runt zijn eigem label Third Man Records en produceert platen van Wanda Jackson en zijn eigen vrouw, en heeft ook nog eens tijd gehad om kortstondig de studio in te duiken met een grootheid in een ander genre: rapper Jay-Z. Tot nog toe hebben de twee gezamenlijk één nieuw nummer opgenomen, een deuntje waar White naar eigen zeggen al een tijdje mee aan het stoeien was. 

“Ik wist niet goed wat er ik mee aanmoest, totdat ik het speelde met Jay-Z in de studio. Hij verzon er op slag de juiste woorden bij en op slag klonk het ongelooflijk”, aldus White in tal van media. Of deze opnames een vervolg krijgen, is nog niet bekend. Ook is helaas nog niet duidelijk wanneer we het resultaat van deze opmerkelijke samenwerking zouden kunnen horen. Hopelijk snel!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jack White werkt samen met Jay-Z

  1. Pingback: Nieuwe Dead Weather-plaat snel uit: Sea Of Cowards | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>