Briefkaartje van Arcade Fire: nieuwe single komt eraan!

Zomaar in de brievenbus ‘gevonden‘: spreekt boekdelen, niets aan te voegen. Wachten op een titel dus, evenals de definitieve aankondiging van het nieuwe, derde Arcade Fire-album. Een titel gonst rond op het wereldwijde web: The Suburbs. Een album-titel? De naam van die eerste, nieuwe single in ruim drie jaar? Of toch de titel van dat filmproject met Spike Jonze, waaraan de Canadese band rond Win Butler en Régine Chassagne een tijdje terug aan zou hebben gewerkt? Stay tuned… wat heeft Arcade Fire dit jaar voor ons in petto?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Briefkaartje van Arcade Fire: nieuwe single komt eraan!

 1. Blap

  Ben benieuwd!!

    /   Reply  / 
 2. Rob(V)

  Nu nog een vakantiekaartje vanuit de camping in Biddinghuizen alvast, dan wordt het helemaal een mooi jaar wat Arcade Fire betreft.
  Ben ook erg benieuwd naar het derde album: een pas op de plaats, een stap terug (zoals Interpol), of een stap schuin vooruit & opzij (zoals Editors).

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Arcade Fire pest ons met korte voorproefjes nieuw werk | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>