Eerste namen Motel Mozaique bekend

De organisatie van het Rotterdamse festival Motel Mozaique maakte vandaag de eerste namen bekend. Op het festival in april staan in ieder geval Agnes Obel, Darkstar, Dum Dum Girls, José Gonzalez, Josh Ritter, Lykke Li en Villagers.

Agnes Obel speelde deze week nog in Paradiso en geeft er volgend jaar ook een zitconcert. De van oorsprong Deense  singer-songwriter schrijft haar prachtige liedjes tegenwoordig in Berlijn.

Darkstar is een Brits producersduo bestaande uit James Young en Aiden Whalley. Zij maken zwoele dubstep en brachten onlangs hun debuutalbum ‘North’ uit.

Dum Dum Girls bestaat uit vier rock´n roll chicks die vrolijke liedjes weten te maken met verveelde zang. Onlangs tourden ze samen met MGMT door Europa.

Singer-songwriter José Gonzàlez kent iedereen natuurlijk we van Heartbeats. Op Motel Mozaique speelt de Zweed met het 20-koppige collectief Gothenburg String Theory, dat klinkt in ieder geval heel speciaal.

Josh Ritter komt samen met zijn Royal City Band naar Rotterdam. De Amerikaanse singer-songwriter bracht tijdens zijn studententijd een album uit in eigen beheer. Toen hij ontdekt werd door de zanger van de Frames omarmde hij het avontuur en ging mee naar Ierland. In zijn muziek hoor je duidelijk de invloed van Bob Dylan en Leonard Cohen terug.

Lykke Li komt volgend jaar met een nieuw album met bijbehorende tour. Naast een optreden in Paradiso komt ze dus ook naar Motel Mozaique. De zangeres klinkt onschuldig maar haar teksten zijn vaak ondeugend. ‘Get Some’ is de eerste single van haar nieuwe album.

En als laatste natuurlijk Villagers. Deze band is het afgelopen jaar al zeker vijf keer in Nederland geweest, maar dat mag de pret niet drukken. De band krijgt altijd goede recensies dus een tweede keer kijken en luisteren is geen straf.

De verkoop van passe-partouts voor Motel  Mozaïque 2011 start op zaterdag 4 december om 10:00 uur via www.motelmozaique.nl. Tot en met 31 december kost dit ticket, dat toegang biedt tot alle festivaldagen, 55 euro. Vanaf 1 januari worden de kaartjes 65 euro, als er dan nog kaartjes zijn, het gaat immers hard met de kaartverkoop dit jaar.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eerste namen Motel Mozaique bekend

  1. Bart

    Dat wordt kaartjes kopen.

      /   Reply  / 
    1. Mirjam Von Bannisseht Auteur

      inderdaad

        /   Reply  / 
  2. Bart

    Ook dit festival is weer binnen een recortijd uitverkocht: 15 minuten! Gelukkig heb ik nog twee kaarten kunnen bemachtigen…

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Toch niet uitverkocht: een fout op de website denk ik!

        /   Reply  / 
  3. Mirjam Von Bannisseht Auteur

    Dat had ik ook gezien. Er was een storing. Alleen de passepartouts zijn nu in de verkoop. Dagkaarten zijn pas in januari te verkrijgen. Geen paniek!

      /   Reply  / 
  4. toni

    Agnes Obel ook in Mezz / Breda!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>