Yeasayer boos op Pitchfork

Yeasayer is niet blij met het commentaar van Pitchfork op hun albumhoes. De Amerikaanse muziekwebsite heeft een lijst opgesteld met de slechtste albumhoezen van 2010. Naast Yeasayer staan ook albums van artiesten als MGMT, Soundgarden, Kings of Leon, Helmet, Prince, Ringo Starr en Ed Kowalczyk op de lijst. Volgens een post op Facebook vindt Yeasayer dat Pitchfork weinig gevoel heeft voor humor en verwijten ze de site dat ze nooit om uitleg hebben gevraagd. Yeasayer : “Once again Pitchfork makes stabs with their attempt at humor. NEVER did they ask us what the artwork means or it’s motivation.” Het design is van Benjamin Phelan die het beschrijft als een studie naar de toekomst met een verstoorde biologie. “De hoofden van de bandleden van Yeasayer zijn in een 3D programma bewerkt. Delen van de hoofden zijn samengevoegd tot een vreemd figuur.” zei Benjamin hier eerder over tegen het Amerikaans radiostation NPR.
Weten we dat ook weer. Andere muzikanten hebben nog niet op de lijst gereageerd.


facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Yeasayer boos op Pitchfork

  1. Freek

    Ja, dan kun je best boos worden, maar het is gewoon een graflelijke hoes! Eigen schuld, dikke bult!

      /   Reply  / 
  2. Dinesh

    Ik snap het wel. Neem in ieder geval de moeite om te achterhalen of er een achterliggende gedachte is en wat dat dan is. Dan ga je toch anders naar een hoe kijken?

      /   Reply  / 
  3. Edwin

    Inderdaad. Door de achterliggende gedachte is de albumhoes ineens prachtig!

      /   Reply  / 
  4. Matthijs

    Tja, het is een lijst van de lelijkste hoezen. Niet van ‘lelijke hoezen waar bovendien geen mooi idee achter zit’. Bovendien, ‘we hebben een vreemd figuur gemaakt’ is niet echt een excuus, hè?

      /   Reply  / 
  5. Enzo

    Toen ik deze band live zag (wat overigens erg goed was) had ik al het idee dat ze zichzelf erg serieus nemen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>