Morgen nieuwe Gorillaz, vandaag nieuwe video

Met de nieuwe video ‘Phoner to Arizona’ van de Gorillaz wil Damon Albarn je vast opwarmen voor het album ‘The Fall’ dat morgen verschijnt. Het nieuwe album is vanaf eerste kerstdag digitaal verkrijgbaar, de cd ligt volgend jaar in de winkels.

Het album is opgenomen met behulp van een iPad tijdens de Gorillaz tour door Noord-Amerika in oktober. Damon Albarn noemt ‘The Fall’ een muzikaal dagboek. Damon: “Ik heb het gedaan, omdat je tijdens touren veel tijd besteed aan staren naar de muur. Ik had werk overdag, of het nou in het hotel of bij het podium was, het was een fantastische manier om mezelf gezond te houden.”

Het nummer ‘Phoner to Arizona’ is voornamelijk instrumentaal. De video geeft het gevoel van de tour goed weer, met beelden vanuit de tourbus afgewisseld met foto´s en videobeelden van Gorillaz op tour. Je vindt de video onder de tracklist.

The Fall Tracklist:
1. Phoner To Arizona
2. Revolving Doors
3. HillBilly Man
4. Detroit
5. Shy-town
6. Little Pink Plastic Bags
7. The Joplin Spider
8. The Parish of Space Dust
9. The Snake In Dallas
10. Amarillo
11. The Speak It Mountains
12. Aspen Forest
13. Bobby In Phoenix
14. California And The Slipping Of The Sun
15. Seattle Yode

Gorillaz – Phoner To Arizona

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>