Al je kerstkado’s al gevonden? The Smiths, Yeasayer…

Veel artiesten gunnen de fans een kerstcadeautje in de vorm van gratis mp3′s of videobeelden. Voor degenen die nog niet goed genoeg onder de kerstboom hebben gekeken heb ik nog een paar verrassingen.

Via verschillende fora zijn er nog niet uitgebrachte demo’s van The Smiths te downloaden. Van sommige nummers is wel goed te horen dat het een demo is, maar de langere versie van “There is a Light That Never Goes Out’ is prachtig. Ook blijkt dat niet alles kommer en kwel is met The Smiths door de gezellige reggae versie van `Girlfriend in a Coma´.

Yeasayer brengt een live album uit van hun optreden in Brussel op 28 oktober dit jaar. Je mag de prijs betalen die je het waard vindt, je kunt het dus ook voor niks downloaden. Een bedankje aan de fans voor een zeer succesvol jaar. Downloaden kan via de website: http://www.yeasayer.net/.

Pete & the Pirates brengen volgend jaar mei een nieuwe album uit. Als kerstverrassing kun je de single ‘Winter 1′ vast gratis downloaden. Ik vind het de moeite waard, een vrolijk nummer dat veel goeds belooft voor de hele plaat.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Al je kerstkado’s al gevonden? The Smiths, Yeasayer…

  1. Mirjam Von Bannisseht Auteur

    Haha, ze is inderdaad groots! Ik was al eerder op haar gewezen. De nieuwe Britney Spears. Als ze een beter nummer uitbrengt dan Toxic ga ik het album kopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>