Zwetende Curry & Coco

De Spieghel was afgeladen vol voor het optreden van het Franse duo Curry & Coco. Thomas Pliem en Sylvain Przybylski begonnen in 2006 samen muziek te maken in het noord Franse Lille. De mannen maken een mix van disco, new wave en pop op toetsen en drums.

Het is een mooi gezicht, een grote man achter een oranje glitter drumstel en een jongen met een vetkuif achter twee opgestapelde keyboards. Hulde voor de drummer die met alle dance/disco ritmes topsport aflevert. De twee gaan compleet uit hun dak en pakken er halverwege een handdoekje bij. “Wij zweten en jullie helemaal niet,” roept de zanger verbolgen.

Het publiek gaat inderdaad niet los, maar swingt een beetje lafjes. Deze muziek doet mij ook niet veel meer, de cover van ‘Girls Just Wanna Have Fun’ was wel erg grappig. Goede muzikanten, leuke muziek, maar na een kwartier was ik al wat verveeld. Ze krijgen deze Eurosonic nog een herkansing. Op vrijdagnacht spelen ze om 00:30 in de Spieghel Up.

Curry & Coco Op Eurosonic

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>