Nieuwe Video van Sigur Ros!

De IJslandse grootheden Sigur Ros komen terug. Na drie jaar bijna helemaal afwezig te zijn komt er binnenkort iets heel erg bijzonders aan, waarvan niemand nog precies weet wat het is. Maar deze trailer (zier hieronder) geeft ons een voorproefje. Het is op zijn minst boeiend om te zien. Inni, zoals het project heet, wordt een liveregistratie met een cinematogrfisch tintje. Gemaakt door Vincent Morisset, de man achter deze Arcade Fire video, zal het zeer de moeite waard worden.

 

Regisseur Vincent Morisset

 

Hou de website van de band van Jonsi in de gaten voor meer details.

 

Klippa from Sigur Rós on Vimeo.

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Video van Sigur Ros!

  1. Nadir

    Volgens mij is nu al een tijdje bekend waar het over gaat: een artistiek verantwoorde liveregistratie van het laatste concert van Sigur Rós voor hun rustpauze, die tot nu duurt en waarin Jónsi zijn solo-avonturen is aangegaan. Deze film is een week voor jullie bericht in premiere gegaan op het filmfestival van Venetië. Er zal een dvd en een dubbel-cd verschijnen en SR kennende zal er vast ook een mooie deluxe uitgave te bewonderen zijn. Helemaal onbekend is het dus allemaal niet meer. Wel mooi nieuws!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>