Luister nu de nieuwe Yeasayer: Fragrant World

Nadat -uiteraard- de laatste weken de nodige teasers werden losgelaten (de singles ‘Longevity’ en ‘Henrietta’) is het nu echt zover.  Het nieuwe album van onze favoriete psychedelische hipsters uit Brooklyn, Yeasayer, is online te beluisteren.

Yeasayer zou Yeasayer niet zijn als ze het album niet op een bijzondere manier zouden releasen. Gisteren werden fans gevraagd mee te doen aan een digitale speurtocht. De liedjes van het nieuwe album waren op verschillende plekken op het internet gedropt en het publiek mocht gaan uitzoeken waar dan precies. Ze zijn inmiddels alle 11 terecht en Fragrant World is hier handig in een Youtube-afspeellijstje gezet.

Vooralsnog niet genoeg tijd gehad om Fragrant World in zijn geheel goed te beluisteren, maar zeer binnenkort zal er een recensie van het nieuwe album op deze site opduiken. Afgaande op het concert van 5 juli in Tivoli de Helling, waar veel nieuw materiaal ten gehore werd gebracht, is het weer behoorlijk spacend, maar met een meer 80′s-achtige en minder exotische sfeer dan voorheen.

Tracklist:

01 Fingers Never Bleed
02 Longevity
03 Blue Paper
04 Henrietta
05 Devil and the Deed
06 No Bones
07 Reagan’s Skeleton
08 Demon Road
09 Damaged Goods
10 Folk Hero Shtick
11 Glass of the Microscope

 Yeasayer – Reagan’s Skeleton

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>