Lowlands maakt nieuwe namen bekend

De organisatie van Lowlands heeft weer een lading nieuwe namen de ether in geslingerd. Naast de triphop van Portishead kunnen de bezoekers van het festival in de polder zich onder andere verheugen op de aanwezigheid van Janelle Monáe, Milky Chance en Boy & Bear.

Verder is het programma uitgebreid met Cashmere Cat, Fiddler’s Green, Jungle, Chet Faker, Bombus, First Aid Kit en La Yegros. Van deze bevestigde namen lijkt alleen Portishead Alpha-materiaal, het is verder nog wachten op echte headliners naast Queens of the Stone Age en Skrillex.

Kaarten voor Lowlands zijn overigens nog steeds beschikbaar, het is voor het eerst in jaren dat het festival niet meteen was uitverkocht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>