Sigur Rós doet ‘The Rains of Castamere’ voor Game Of Thrones

Sigur Rós zal niet alleen maar een rol spelen in het nieuwe seizoen van Game Of Thrones, de band zal zich ook wagen aan een eigen uitvoering van ‘The Rains of Castamere’. Dit nummer, het lijflied van de Lannisters, gaat over de overwinning van Tywin Lannister op zijn opstandige vazallen Reyne en Tarbeck en wordt in de serie gebruikt als er iets ergs staat te gebeuren.

‘The Rains of Castamere’ werd bijvoorbeeld op de achtergrond gespeeld tijdens de beruchte Red Wedding. De versie van Sigur Rós zal op 13 april verkrijgbaar zijn.

Sigur Rós is overigens niet de enige indieband die een eigen versie van ‘The Rains of Castamere’ zal maken, The National heeft het nummer ook al een keer opgenomen. Beluister die versie hier onder:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sigur Rós doet ‘The Rains of Castamere’ voor Game Of Thrones

  1. Tjeerd

    Wat ik me afvraag: mogen jullie op deze site wel videos embedden? Kickingthehabit.nl – om maar eens een voorbeeld te noemen – heeft daarover gedoe gekregen met BumaStemra, en KtH embedt sindsdien ook niet meer. Voor info zie hier: http://kickingthehabit.nl/dossier-bumastemra

      /   Reply  / 
    1. Robin Bruggeman Auteur

      Interessant, ik zal me er eens in verdiepen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>