Arcade Fire gaat binnenkort beginnen aan nieuwe plaat

Arcade Fire frontman Win Butler heeft laten weten dat zijn band binnenkort de studio in zal duiken voor een nieuw album. De band geeft morgen nog een grote show in het Londense Hyde Park waarmee een einde komt aan een lange tour.

Butler liet aan NME weten dat “we nu in een positie zijn waarbij we een idee kunnen hebben en de mensen om ons heen dat kunnen uitvoeren. Het begint als je weer thuis komt. Als ik me nu ooit verveel is dat het beste gevoel in de wereld, want ik weet dat het volgende idee er dan weer aankomt en het allemaal weer begint.”

Waarschijnlijk hoeven we het nieuwe album niet binnen al te afzienbare tijd te verwachten, aangezien Reflektor pas vorig jaar verscheen. De band ging daarna op een lange tour, waarbij ook Nederland aan werd gedaan. Arcade Fire was één van de hoogtepunten van Pinkpop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>