Daar is ‘ie dan: het blokkenschema van Lowlands

Nadat vanochtend al de traditionele Lowlands programmakrant bij nrc.next zat is nu ook het blokkenschema op de site van het festival gezet. Naast de moeilijke keuzes die er elke jaar gemaakt moeten worden is de programmering van Disclosure als afsluiter op de vrijdag één van de opvallendste nieuwtjes. De twee andere afsluiters Stromae en Queens Of The Stone Age zijn meer voor de hand liggend.

Voor iedereen die geen abonnement heeft op nrc.next maar toch van alles rond Lowlands op de hoogte wil zijn; de programmakrant is ook hier online te bekijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>