Johan-frontman Jacco de Greeuw brengt volgend jaar eerste soloalbum uit

Hoewel het inmiddels alweer vijf jaar geleden is dat Johan, één van de beste Nederlandse bands, er een punt achter zette, hebben we al lang niets meer van de bandleden gehoord. Daar gaat volgend jaar verandering in komen. Frontman Jacco de Greeuw is namelijk van plan om in 2015 zijn eerste soloalbum uit te brengen.

Dat vertelt hij tenminste in een interview met 3voor12 over ‘Tumble and Fall’, het nummer van de band dat in 2001 werd verkozen tot ‘Song van het Jaar’. Hierin blikt hij onder andere terug op de depressie waarmee hij ten tijde van Pergola worstelde en de andere albums die de band uitbracht.

Over zijn aankomende soloalbum vertelt hij dat hij eerst van plan was om een zelfde soort album te maken als Thom Yorke, maar dat er waarschijnlijk toch meer echte ‘liedjes’ op komen te staan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>