CHOISIR brengt het beste van indie onder één dak

choisir

Voor alle indieliefhebbers is er een nieuw concept in Sugarfactory Amsterdam. CHOISIR (Frans voor ‘kiezen’ inderdaad) is een maandelijkse avond waar de diversiteit van de indiemuziek centraal staat. De eerste editie is op 31 maart en valt samen met het tienjarig bestaan van de Amsterdamse club.

CHOISIR heeft voor deze avond de volgende line-up samengesteld, waar indierock met indiedance wordt gecombineerd:

Shrude

De Rotterdamse rockers begin 2015 hun eerste EP Because The Sun uit. In 2014 stonden ze onder andere op festival Aangeschoten Wild en werden ze uitgeroepen tot Vlaardings Supertalent. Een veelbelovende laid back rockband die klaar is om de rest van Nederland te veroveren.

Sleeptalker

Een vijfledige indiepop/rockband uit Den Haag en Amsterdam die aanstekelijke hooks combineert met dromerige melodieën. Sleeptalker speelde onder andere al op podia als Paradiso en het Paard van Troje en was een van de finalisten van de Amsterdam Popprijs 2014. Hier gaan we nog meer van horen.

WOERTINK

Met een mix van indie, dance en techno zal WOERTINK zorgen voor een dansbare afsluiter van de avond. Hij draaide al in Man Cave, Ekko, Paradiso en Gras Nachbarn en zal het publiek laten zweten.

Kaartjes kosten €4 en zijn hier of aan de deur te koop.

Meer informatie over CHOISIR en de volgende edities is hier te vinden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>