Justin Vernon bevestigt terugkeer van Bon Iver

Justin Vernon had het na de tour voor Bon Iver, Bon Iver wel even gezien met zijn populaire band. Hij kwam binnen met het klassieke For Emma, For Ever Ago, dat volgens de legende werd opgenomen in een blokhutje in de sneeuw, en groeide daarna uit tot één van de populairste indiefolk acts.

De aandacht werd hem echter teveel en hij wilde zich meer gaan richten op andere projecten. Even leek het er zelfs op dat het voorgoed afgelopen was met het project dat twee prachtige platen opleverde, maar Vernon heeft nu aangekondigd dat hij een derde cyclus ingaat met Bon Iver.

Dit deed hij in een interview met KARE11 (dat hieronder te zien is). In het interview vertelt Vernon over het Eaux Claires Music Festival, waar hij én de curator, én met Bon Iver één van de headliners van is. De rest van de line-up is met onder andere The National, Sufjan Stevens en The Tallest Man On Earth beslist niet onaardig overigens.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>