Reünie Evil Superstars op Le Guess Who? 2015

Het programma van Le Guess Who? 2015 stond al als een huis, maar de organisatie heeft er vandaag nog een schepje bij op weten te doen. De Belgische rockband Evil Superstars komt namelijk ook naar het festival (en naar Sonic City in het Belgische Kortrijk).

Evil Superstars maakte in de jaren ’90 furore met scherpe, avant-gardistische rocksongs en energieke liveshows. De band werd gevormd door onder andere Mauro Pawlowski (momenteel ook lid van dEUS) en Tim Vanhamel, van Millionaire en een blauwe maandag bij Eagles Of Death Metal. Pawlowski zette 1998 een punt achter Evil Superstars en op een eenmalige reünie in 2004 bleef het tot Pukkelpop dit jaar stil rond de band. Het optreden daar smaakte blijkbaar naar meer, want nu staan ze dus ook Le Guess Who? en Sonic City op het programma.

Evil Superstars zal op 20 november in Utrecht op het podium staan, terwijl Sonic City een dag eerder aan de beurt is. Op Le Guess Who? voegt Evil Superstars zich bij onder andere Deerhunter, Destroyer, Wavves, A Place To Bury Strangers, Titus Andronicus, Sun O))), Viet Cong en Ought.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>