Gorillaz keert volgend jaar terug met een nieuw album

Het zat er al even aan te komen, maar het is fijn om zekerheid te hebben: in 2016 komt er een nieuw album van Gorillaz. Dat bevestigde Jamie Hewlett, Damon Albarns partner in crime, in een interview met DIY.

“Dat is voor volgend jaar. Ik ben er momenteel mee bezig, en het gaat heel goed. Ik ben er erg enthousiast over”, vertelt hij. “Ik wil er verder niet te veel over zeggen, maar ik zit in die experimenteerfase.”

Albarn liet eerder al weten dat de band van plan was om in september te beginnen met de opnames van een nieuwe plaat. Het laatste wat we van Gorillaz hoorden was The Fall uit 2011.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>