Lushes en WOMPS vervangen Girl Band en Waxahatchee op London Calling 2015

Wat last-minute wijzigingen voor London Calling, dat vanavond van start gaat. Na het afzeggen van Girl Band en Waxahatchee voor morgenavond heeft de organisatie nog twee vervangers weten te strikken. Lushes neemt de rol van Waxahatchee in het voorprogramma van Kurt Vile over en zal dus ook op London Calling spelen. De tweede band die naar Paradiso komt is het Schotse WOMPS.

De najaarseditie van London Calling barst vanavond los met onder andere Spiritualized, Circa Waves en Holy Holy. Morgen staan Kurt Vile & The Violators, Lower Dens, Bully, Howard en meer op het programma. Het festival heeft ook op zondag nog een extra dag in de Tolhuistuin, met onder andere Beach Baby, Barns Courtney en Bill Ryder-Jones.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>