Vijf nieuwe namen voor Rock Werchter 2016, met o.a. PJ Harvey en Courtney Barnett

Foto: Antonio Zugaldia

Rock Werchter heeft weer een aantal nieuwe namen aan het affiche toegevoegd. PJ Harvey, Courtney Barnett, Unknown Mortal Orchestra, Richard Hawley en Parov Stelar voegen zich bij o.a. Editors, Red Hot Chili Peppers, Jamie xx en Florence + The Machine op het affiche.

Rock Werchter wordt dit jaar gehouden van 30 juni t/m 3 juli, de kaartverkoop is al eventjes onderweg.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>