Winnen: kaarten voor Tribute 2 Prince in Tivoli

Op zondagavond 23 maart, Eerste Paasdag, is Tivoli Oudegracht in Utrecht het toneel voor een bijzondere Tribute 2 Prince. Een band met louter rasmuzikanten brengt een concert met Prince-covers, gezongen door een hele stoet aan gastvocalisten waaronder Anneke van Giersbergen (The Gathering, Agua de Annique), Tjeerd Bomhof (Voicst), Wouter Hamel en Charlie Dee. In de band zitten onder meer ex-leden van Gotcha! en oud-Urban Dance Squad-gitarist René van Barneveldt. Gratis en voor niets bij deze avond zijn, met nog een Prince Eighties Verantwoord dansnacht er achter aan? Alternative Blog mag 2 x 2 kaarten weggeven voor deze avond. En daarvoor hoef je enkel maar een Prince-vraagje te beantwoorden…

En wel: wat is jouw favoriete Prince-nummer en waarom?

Laat het me uiterlijk donderdag 20 maart weten via [email protected] o.v.v. Prince Tribute en je gegevens. De mooiste verhalen pakken de poet, prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

De avond wordt in Tivoli gehouden om het legendarische nachtconcert van Prince in Tivoli van 23 december 1998 te herdenken. Daar zong hij luid en duidelijk "Osama Bin Laden gettin' ready to bomb / America watch out in 2001!". Het is te lezen in 'De Kleine Parade' het nieuwe boek van Rob van Scheers over de verborgen geschiedenis van de stad Utrecht.

Tribute 2 Prince is onderdeel van Culturele Zondagen ‘De Kleine Parade': Tweeduizend jaar cultgeschiedenis op één dag'. Op Culturele Zondag 23 maart 2008, Eerste Paasdag, krijgt de verborgen geschiedenis van Utrecht een eenmalige live vertolking door middel van vele concerten, nieuwe theaterstukken, unieke lezingen, eendaagse exposities en reconstructies van het verleden op diverse locaties in de stad. Zie ook www.culturelezondagen.nl.

De voorspelling van Prince in Tivoli:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnen: kaarten voor Tribute 2 Prince in Tivoli

  1. L

    En als je nog meer kans wilt maken op kaarten voor dit concert, ga dan naar 1 van de 2 fansites van Boris (hij is ook 1 van de optredende artiesten). Daar staat ook een prijsvraag. Fansite staat vermeld op de officiele website van Boris.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>