Franz Ferdinand in maart naar Paradiso

Zie daar: de recente warm up-show van Franz Ferdinand in het Rotterdamse WATT was toch niet de laatste gelegenheid om de Schotten in een kleine(re) Nederlandse zaal te zien. Next stop: niet de Heineken Music Hall, maar de Amsterdamse Paradiso op  13 maart 2009. Op dat moment is nieuw album Tonight: Franz Ferdinand al een dikke zes weken uit en kan het feestje in de zaal ook echt losbarsten op de nieuwe nummers. Dat gebeurde in Rotterdam op nieuwe single Ulysses overigens al heel aardig, verder waren de wat langzamer nummers met overstuurde synths voor het publiek nog even wennen, zo leek het. Dat is straks in Amsterdam vast geen probleem meer.

Kaarten voor het Paradiso-concert van Franz Ferdinand kosten 32,50 euro, exclusief servicekosten en lidmaatschap. De voorverkoop begint op zaterdag 13 december om 10.00 uur, er mogen maximaal twee kaarten per persoon worden gekocht.

Tonight: Franz Ferdinand komt uit op 28 januari via Domino.

Ulysses (audio)

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Franz Ferdinand in maart naar Paradiso

  1. Remy

    Daar ga ik zeker weer naar toe :D ! WATT was al geweldig! Voorverkoop ook weer via de postkantoren?

      /   Reply  / 
  2. mosami

    Dan is dat zeker de reden, dat er binnen 2 minuten geen enkel kaartje meer beschikbaar is. Dat is echt balen. Zit ik al vijf minuten van te voren strak voor die computer, kom ik er niet eens door! En dat voor een zaal als Paradiso.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>